joi, 1 decembrie 2016

Crema Antirid - GEROVITAL H3 Barbati 30 ml

http://profitshare.ro/l/3120628

Este o crema conceputa special pentru pielea barbatilor, are o formulare usoara si delicata, contine o combinatie complexa de principii active. Crema lupta impotriva semnelor vizibile ale imbatranirii, hidrateaza in profunzime, reduce adancimea ridurilor fine, confera fermitate si tonicitate pielii.

Acidul Hialuronic hidrateaza tenul, diminuand pierderile transepidermale de apa.

Vitamina E limiteaza stresul oxidativ, protejand acidul hialuronic si fibrele de colagen si elastina din piele.

Juvinity intarzie imbatranirea metabolica si a nucleului celulelor si rebalanseaza resursele energetice ale pielii, revigorand replicarea celulara. Complexul Sepilift de provenienta botanica, confera un efect lift marcant, imbunatatind fermitatea pielii si corectand ridurile.

O piele neteda, hidratata, riduri mai putin vizibile.

Se aplica de 2 ori pe zi: dimineata si seara pe fata curata.

Produsul este ambalat in flacon cu sistem airless. Acest sistem are ca principala diferenta faptul ca nu exista nici un tub de imersie, ci o diafragma care se ridica la evacuarea produsului, prin actionarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea continutului aproape 100%, dozarea produsului este constanta, riscul de contaminare a produsului este scazut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de actionari pentru amorsarea pompitei.

http://profitshare.ro/l/3120628

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu